Kantoor

Een sterke vertrouwensrelatie en een optimale wisselwerking tussen de ondernemer en zijn fiscaal aanspreekpunt, vormen samen de sleutel tot een professionele uitbouw van elke onderneming of zelfstandige activiteit.Binnen Roslar Boekhoudkantoor worden alle klanten door onze dossierbeheerders persoonlijk begeleid met focus op fiscale begeleiding op maat van het dossier.

Als erkend ITAA-kantoor (Institute for Tax Advisors and Accountants) wordt ons kantoor gedragen door een team van gekwalificeerde beroepsbeoefenaars met proactief advies op vlak van boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsmanagement en -administratie.

Dankzij permanente vorming van onze kantoormedewerkers en een innoverende aanpak op vlak van digitale boekhoudoplossingen, is Roslar Boekhoudkantoor inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch kantoor, waarbij wij onze beroepskennis en expertise graag ten dienste stellen van ons klantenbestand.

Tax & business advice by a team of people.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK