Fiscaliteit

Als ondernemer en bedrijfsleider wordt u permanent geconfronteerd met fiscaliteit binnen de uitoefening van uw zelfstandige activiteiten. Essentieel bij onze benadering is een grondige kennis van de fiscale wetgeving. De complexiteit binnen de huidige wetgeving vraagt alvast om gespecialiseerd advies en continue begeleiding. Binnen Roslar Boekhoudkantoor kan u rekenen op onze professionele coaching op vlak van fiscaliteit. Als fiscaal adviespartner ontwikkelen we binnen uw dossier steeds een duidelijke strategie inzake fiscale optimalisatie en gaan we samen met u voor een optimaal fiscaal resultaat.

Een diepgaande kennis van vennootschapsbelasting wordt onontbeerlijk wanneer u uw zelfstandige activiteit binnen een vennootschapsvorm zal uitoefenen. Onze dossierbeheerders beschikken over een uitgebreide beroepskennis en volgen de recentste evoluties op vlak van vennootschapsbelasting steeds up-to-date.

Ook de fiscale wetgeving inzake personenbelasting ondergaat voortdurend wijzigingen. Binnen Roslar Boekhoudkantoor volgen wij alle hervormingen op de voet om zelfstandigen – eenmanszaken, bedrijfsleiders en vrije beroepers – optimaal te begeleiden binnen het domein van personenbelasting.

Daarenboven wordt elke ondernemer dagelijks geconfronteerd met BTW formaliteiten binnen zijn handelsactiviteiten. De actuele BTW wetgeving is vaak complex en bijzonder uitéénlopend inzake vormvoorwaarden en bewijsvoering. Een correcte toepassing bespaart u alvast een hoop moeilijkheden. Roslar Boekhoudkantoor zorgt hierbij voor een soepele afhandeling en ondersteuning van alle formaliteiten op vlak van BTW.

Binnen het totaalpakket van fiscaliteit verzorgen wij onder meer:

  • Fiscaal advies en optimalisatie op maat
  • Opvolging van recentste evoluties op fiscaal vlak binnen uw dossier
  • Opmaak van BTW aangiften (maand- of kwartaalaangifte), BTW listing en intracommunautaire opgaven
  • Opmaak van jaarrekeningen (vennootschap)
  • Opmaak van exploitatierekeningen (eenmanszaak)
  • Opmaak van wettelijke formaliteiten en verslagen (Algemene Vergadering, Raad van Bestuur, …)
  • Opmaak en verwerking van aangiften personenbelasting
  • Opmaak en verwerking van aangiften vennootschapsbelasting
  • Behandeling en/of bijstand van fiscale controles inzake BTW en Directe belastingen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK